Skapa hemsidor själv

Egen hemsida på minuter

Skapa hemsidor själv

Till att börja med, kul att du har hittat hit till skapa hemsidor.se Här hittar du information om vad skapa hemsida är och mycket annat som vi hoppas ska vara nyttigt för dig att läsa om och använda praktiskt. Som du ser till vänster i menyn så finns det både en avdelning med tipsartiklar om att skapa hemsida och även en fullmatad bokhandel med böcker som hjälper dig vidare med din egen hemsida.

Vi gillar konkreta tips och har gjort sajten om att skapa hemsida för dig som har lite bråttom framåt. Samma sak gäller våra böcker om att skapa hemsida . Det är konkreta tips som du kan använda direkt och som vi hoppas ska stödja dig och bringa lite mer klarhet i ämnet och hjälpa dig framåt. Tips Om du gillade den här artikeln kommer du verkligen att tycka om den här konkreta guiden.

Din EGEN Hemsida på 2 minuter!

Själv skapa din egen hemsida
Ladda upp egna bilder, filer, ljud och video
Lägga till ett obegränsat antal sidor/menyval
Skapa gästbok för dina besökare
Håll dina besökare uppdaterade med nyheter

Tillval till din Hemsida

Ansluta eget domännamn t.ex. www.minhemsida.se
Ha e-postkonton med webbmail.
Specialbeställa moduler
Beställ en egen unik designmall

Hur Skapar jag min Hemsida?
Du klickar här för att skapa din egen hemsida!

Vilka betalningsperioder kan man välja hos er ?
Du kan välja att betala antingen månadsvis, kvartalsvis eller årsvis.
Hur administerar jag en modul ?
På samma sätt som du ändrar innehållet på en undersida, administerar du en modul.

Hur förlänger jag mitt konto ?
Du kan förlänga ditt konto genom att logga in på ditt konto, sedan klickar du på “Globala inställningar”, under menyn “Förläng ditt konto” så väljer du antal månader du vill förlänga och därefter väljer du önskad betalningsalternativ. Om du förlänger ditt konto med PayPal så registreras betalningen omgående och ditt konto förlängs automatiskt.

Vilka betalningssätt kan jag använda hos er ?
Betalningsalternativen vi erbjuder är Paypal eller Faktura. Om du väljer att förlänga ditt konto med vår faktura alternativ så förlängs kontot först när vi har mottagit din betalning.

Hur avslutar jag mitt konto ?
Kontot avslutas automatiskt när tiden har löpt ut om du inte väljer att förlänga ditt konto.
Hur gör jag om jag skulle vilja vara med som referens ?
Kontakta våra kundservice så hjälper de dig med detta, de berättar även vad du får för förmåner om du bestämmer dig för att vara referenskund.

Hur tar jag bort en sida ?
När du är inne på redigeringen för undersidan klickar du på knappen “Inaktivera sidan”. Om du ångrar dig kan du så länge du är inne på undersidan trycka på “Aktivera sidan”. När du lämnar sidan kommer den inte längre att vara möjlig att återaktivera.
Jag har en egen domän, hur ansluter jag den ?
Detta gör du genom att peka om adressen du vill ha inlagd till 217.195.176.91. Du går sedan in under “Globala inställningar” och lägger in domänen som du pekade om.

Hur skapar jag en gästbok eller någon annan modul ?
Detta bestämmer du under tiden då du skapar en ny undersida, du har då en lista där du kan välja t.ex. Gästbok, Nyheter, FAQ eller Eget innehåll.

Vad har jag för utvecklingsmöjligheter?
Tanken med webexpress är att ge en möjlighet för både privatpersoner, företag, föreningar och alla andra som vill etablera sig på internet, en chans att göra det utan några förkunskapskrav.

För de som behöver mer än standardutbudet av mallar och moduler kan kontakta oss så kan vi specialutveckla dessa delar. Som ett exempel på vad man kan göra, är det bara att kolla på sidan du är inne på nu, www.webexpress.nu, denna sidan är gjord helt och hållet med hjälp av vårat system. Har du fler frågor angående utvecklingsmöjligheter, offertförfrågningar eller andra synpunkter kan du höra av dig till vår kundtjänst.

Hur gör jag menyer/undermenyer ?
Menyer skapas automatiskt när du lägger till nya sidor. Skall tex “test2” ligga under “test” då väljer du Ägare: “Test” när du gör en ny sida.

Hur skapar jag en ny sida ?
Du skapar en ny sida genom att logga in, tryck på “Lägg till en undersida” och sedan fyller du i alla fält som krävs.
Hur redigerar jag text på en sida ?
Du redigerar sida genom att logga in, tryck på “Redigera Undersida” och sedan fyller du i alla fält som krävs.

Läsvärda länkar http://skapahemsida.nu/ http://www.hemsida.n.nu/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *