5st tips för hemsida åt ditt företaget

Egen hemsida på minuter

5st tips för hemsida åt ditt företaget

Man testar säkerhet, stabilitet, kundsupport och prestanda. Egen sajt klarar sig bra på alla punkter jämfört med andra webbhotell. Det viktigaste när man ska välja webbhotell är ju att man som företagare blir nöjd och verkligen får det webbhotell som man behöver. Man kan jämföra olika webbhotell och jämföra olika priser för webbhotell och säkert hitta ett webbhotell som är billigare än Egen sajt – men vad är det man får?

Om man driver ett företag och vill ha en fungerande och stabil hemsida till sitt företag, då bör man satsa på det som är bästa alternativet! Hur många kunder kan man inte förlora om hemsidan ligger nere just när en potentiell kund klickar in på företagets hemsida? Eller hur enerverande är det inte med hemsidor som tar evigheter att ladda? Kunden tröttnar och går någon annanstans istället.

Jag rekommenderar verkligen att köpa webbhotell hos Egen sajt för ditt företags hemsida! Du kommer inte att bli besviken om du väljer Egen sajt som leverantör av webbhotell och hemsida till ditt företag!

I den här artikeln tänker jag berätta om ett webbhotell som är ett fantastiskt alternativ om du arbetar med webbdesign eller marknadsföring på nätet. Du kanske har 10 -20 domäner för dina kunder eller för dina egna sajter? Du kanske betalar extra för extra domäner eller så har du dina sajter spridda på olika webbhotell. Jag har själv varit i den situationen och det var en stor aha-upplevelse när jag upptäckte webbhotellet egen sajt.

Om du köper ett reseller hosting konto på egen sajt kan du enkelt sälja webbhotell till kunder eller skapa så många konton du vill till dig själv. När du loggar in på ditt reseller konto ser du en lista på alla dina kontrollpaneler och du kan enkelt logga in på vilken du vill utan att fylla i användaruppgifter. Se bild:

Efter att ha testat bästa webbhotellen kan jag säga att det bästa webbhotellet när du vill köpa webbhotell och domän är utan tvekan egen sajt. Du kan enkelt sköta och administrera alla dina domäner på Loopia. Deras DNS-tjänst är gratis och du behöver inte ens köpa webbhotell hos dem för att använda deras domäntjänster.

Om du vill peka om en domän, ändra namnservrar eller göra andra inställningar för din domän – då är Loopia det självklara valet. Själv använder jag mig av egen sajt för mina domäner och Reseller Hosting hos Hostgator för mina webbplatser. Tidigare hade jag alla mina domäner på ett annat webbhotell och fick betala dyra pengar för att jag hade många domäner. Extrakostnaden för varje extra domän kan tyckas liten, men lägger man ihop det blir det dyrt! För Hostgator betalar jag 160 kr i månaden och då får jag obegränsat med utrymme, bandbredd, ftp-konton, e-postkonton mm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *